3T5A4808.jpg
Ontwerp zonder titel (6).png

Reynaers Aluminium is specialist in het ontwikkelen van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Alle systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. Reynaers Aluminium is een waardevolle partner voor fabrikanten, installateurs, architecten, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers. Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965, telt vandaag 2000 medewerkers in meer dan 40 landen en exporteert naar meer dan 70 landen op 5 continenten. 

Meer informatie op www.reynaers.be

“Eén van de duurzame oplossingen van Reynaers Aluminium: het nieuwste schuifraam MasterPatio”

De meest duurzame oplossingen, van een écht duurzame onderneming

Bij Reynaers Aluminium willen we de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat we doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. Onze producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Maar ook binnen de werking van ons bedrijf zelf leveren we continu duurzame inspanningen op alle vlakken - van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid. Ontdek hoe we ons elke dag inzetten voor een duurzame wereld.

Verklein je voetafdruk met aluminium profielen

Door voor aluminium te kiezen, verklein je meteen je ecologische voetafdruk. De systemen van Reynaers Aluminium garanderen hoge isolatieniveaus. Dankzij een strikte luchtdichtheid en thermische isolatie wordt warmteverlies drastisch beperkt. Zo wordt je woning een pak energie-efficiënter en draag je meteen je steentje bij in de strijd tegen klimaatopwarming.

 

Onze duurzame engagementen als bedrijf

De duurzaamheid die we vooropstellen in onze producten, trekken we ook door naar de werking van ons bedrijf. We walk the talk. Zo werken we altijd samen met de meest duurzame transportpartners en kiezen we steevast voor de kortste, meest milieuvriendelijke routes. Met meer dan 6.000 vrachtwagens die dagelijks voor ons onderweg zijn, maakt dat een groot verschil. Op onze eigen sites maken we ook gebruik van elektrische vorkliften.

Maar ook wat de mobiliteit van onze mensen betreft, geven we steeds voorrang aan slimme en groene oplossingen. We stimuleren onder andere carpooling onder onze medewerkers en stellen elektrische fietsen ter beschikking. De afgelopen vier jaar verminderde de CO2-uitstoot van ons personeel daardoor met 27%. Hiervoor ontving Reynaers Aluminium in 2014 al de Lean and Green Personal Mobility Award.

Pastorijstraat Bilzen-7981-1019-1019©Egi
3T5A4808.jpg

We zorgen overigens niet enkel voor meer energie-efficiëntie in gebouwen wereldwijd: we wekken onze eigen energie ook zelf op, met meer dan 10.000 zonnepanelen op onze productiehallen. Zo kunnen we meteen koolstofarm aluminium produceren. Daarnaast gaan we op onze sites ook bewust om met water en energieverbruik. Maar ook als het over verpakkingen of kantoormateriaal gaat, willen we zoveel mogelijk

materialen hergebruiken. Zo dragen we elke dag zorg voor onze planeet.

Zo gaan we samen voor duurzame schoonheid. Bovendien gaan onze aluminium profielen een leven lang mee – en zelfs langer. Aluminium is nu eenmaal heel stoer materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het barst niet, het rot niet en ongedierte lust het niet. Je hoeft je aluminium systemen dus nooit te vervangen. Da’s een opsteker voor jou, en voor de natuur. Maar wat minstens even straf, of zelfs nog straffer is: het is 100% recycleerbaar, zonder enig kwaliteitsverlies. Wist je trouwens dat in ons land al 96% van het aluminium uit gebouwen wordt gerecycleerd? Aluminium hergebruiken is ook duurzamer omdat het veel minder energie vraagt. Meer nog: door aluminium te recycleren, besparen we bij extrusie maar liefst 95% energie. De toekomstige generaties zullen het graag zien.

De meest duurzame oplossingen …

 • Hoge isolatie & meer energie-efficiëntie met systemen van Reynaers Aluminium.

 • Aluminium gaat levenslang mee en moet niet vervangen worden.

 • Aluminium is 100% recycleerbaar, zonder kwaliteitsverlies.

 • Er is 95% minder energieverbruik bij recyclage van aluminium.

… van een duurzame onderneming 

 • Transport: duurzame partners en slimste routes.

 • Logistiek: elektrische vorkliften. Mobiliteit personeel: carpooling en elektrische fietsen.

 • Eigen energie: meer dan 10.000 zonnepanelen.

 • Intern bewust omgaan met water en energieverbruik.

 • Hergebruik van verpakkingen en kantoormateriaal.

Gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium

Wonen in duurzame schoonheid met Reynaers Aluminium

Duurzame (ver-)bouwplannen?  Tijdens de maand maart geniet je van een gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem. Reynaers Aluminium geeft jouw bouw- of verbouwproject een unieke toets van duurzame schoonheid. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van innovatieve profielen voor onder meer aluminium ramen, deuren en veranda’s. Wat je ook wil realiseren, hoe je ook wil wonen: samen met een uitgebreid netwerk van Reynaers Partners en Installers zorgt Reynaers Aluminium voor een oplossing die helemaal aansluit bij jouw verwachtingen.

Deze actie is geldig tot 31 maart bij de vakman in jouw buurt. 

Maak een afspraak bij de Reynaers Aluminium vakman in je buurt of vraag online je offerte aan. 

Facebook & Instagram – Actiepost 2 – fot

Meer informatie? 

 • Facebook
 • LinkedIn - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • YouTube - Black Circle
 • Pinterest - Black Circle